Lakse Ceviche

IMG_9099.PNG
Jeg er blitt helt forelsket i Ceviche. Det er så lett å lage, og så smaker det helt fantastisk, og sunt er det også.

Ingredienser (4 porsjoner):
300 gram salmalaks
Juice fra en 1/2 sitron
2 ss soyasaus
2 ss sesamolje
1 ss olivenolje
1 ss sukker
1 rød chili, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
Håndfull fersk koriander, finhakket
Havsalt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte:
Frys fisken ned, slik at den holder en kjernetemperatur på minus 20 grader i minst et døgn. Ta fisken ut av frysen, og før den er helt tint skjær den i 2-3 mm tynne skiver og anrett den på fat.
Dressing:
Bland alle ingrediensene sammen og smak til med salt og pepper. Ha dressingen over fisken og la den marinere i 5-10 minutter. Dryss over finhakket koriander og server med nystekt brød.

 

Advertisements

2 Comments Add yours

  1. chefkreso says:

    Looks amazing 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s