Marinerte Jordbær

IMG_8654Denne desserten er perfekt til sommerfest med gode venner i hagen eller fest i regnværet i stuen. Jeg fikk denne oppskriften for 12 år siden av en venn i Amsterdam. Retten er utrolig frisk og deilig og vi lager den hver sommer når jordbærene er på sitt beste.

Ingredientser (6 porsjoner):
700 g jordbær
2 dl sukker
2 dl appelsinjuice
Rens jordbærene og del de i to. Bland appelsinjuice og sukker godt sammen. Tilsett jordbærene og rør forsiktig. Dekk med plastfolie og sett kaldt i minst en time.
Topping:
4 dl pisket krem
4 dl Creme fraise
2 teskjeer vaniljesukker
2 teskjeer revet appelsinskall

Anrett de marinerte jordbærene i porsjonsskåler eller en stor serveringsskål. Bland den vispede kremen med creme fraise, vaniljesukker. Hell kremblandingen på jordbærne. Dryss litt revet appelsinskall – server.

 

 

 

 

Advertisements

4 Comments Add yours

  1. Lillian says:

    Ja kom på etterpå det var den👍 Men såg så ekstra delikat ut på bildet du la ut😍 Som alt ant du også legger ut 👍❤️😘

    Liked by 1 person

    1. Takk snille gode deg😘❤️

      Like

  2. chefkreso says:

    Looks so delicious 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s