Ramsløk Pesto

IMG_8508Er du heldig å ha fått fatt i Ramsløk så kan du lage denne deilige pestoen til sommermaten. Pestoen kan pensles på fisk, has på pizza eller vendes inn i nykokt pasta.

Ingredienser:

1 kopp Salvie blader
20 Basilikum blader
40 Ramsløk blader
1 klype havsalt
1/2 kopp god olivenolje
120 gram Cashewnøtter
Juice fra 1 sitron

Fremgangsmåte:
Ha alle ingrediensene i en kjøkken blender og kjør til du har en jevn pesto. Smak til med salt.
Oppbevar Pesto i kjøleskapet i inntil3 dager. Frys det du ikke skal bruke umiddelbart.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s