Ceviche er raw food på sitt beste og fisk er absolutt på sitt mest næringsrike om den ikke er varmebehandlet. Ceviche er en super måte å tilberede mat på og smaker nydelig. Fisken marineres rå i lime- eller sitronjuice og syren i sitrusen får proteinene til å koagulere, så den blir kokt. Man blander i det man ønsker av grønnsaker i en ceviche, men klassisk for retten er koriander, chili og tomat.
Ingredienser:
1 stk Rødløk
1 stk Rød chili
1 fedd Hvitløk
1 pose Ternet fisk av torsk og laks (fryst) 1 klype Salt
2 stk Lime
2 ss Olje
2 stang Vårløk
1 boks Maiskorn
2 stk Tomater
Frisk finhakket koriander og friske mintblader.
Fremgangsmåte:Tin fisken forsiktig til nesten tint.
Finhakk chili og hvitløk og skjær rødløken i skiver. Ha fisken i en bolle. Press limesaft over fisken. Bland. Ha i chili, hvitløk og rødløk, frisk koriander og la trekke i 10-15 minutter i kjøleskap. Vend litt underveis. Smak til med salt.
Tilsett mais, hakket tomat, finhakket vårløk, og finhakket koriander. Pynt med koriander og mintblader og server med nystekt brød.
So simple yet so delicious!
LikeLiked by 2 people
Yes!it is so easy and tastes fantastic😀
LikeLiked by 1 person