Baconsurret Kyllingfilet med Cheddar og Tomatsaus

img_3513

Ingredientser (6 porsjoner):
4 kyllingfileter
12 skiver cheddarost
24 strimler bacon
2 bokser hakkede hermetiserte tomater
0,5 dl barbecue saus
1,5 dl sennep

Fremgangsmåte:
Forvarm ovnen til 200C. Lag en snitt i hver kyllingfilet. Det må være dypt nok til å få plass til 3 skiver ost, men pass på at kyllingfileten ikke blir snittet tvers igjennom.

img_3501

Pakk hver kyllingfilet inn i 6 baconstrimler.
Ha litt olivenolje i bunnen av en ildfast form og legg kyllingfiletene i formen. Stek i ovnen i 35 minutter eller til de er gjennomstekte.

img_3508

Bland sammen tomater, sennep og barbecue saus i en skål. Etter 35 minutter hell sausen over kyllingfiletene og stek videre i 15 minutter.
Server kylling med sausen og ris.
Tips! Bruk gjerne et steketermometer for å sikre at kyllingen er gjennomstekt. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s