“One Pot” Kylling Pasta

img_3119Den perfekte hverdagsmiddag!
Alle ingrediensene i en gryte og vips så er middagen klar, både lite oppvask og lite jobb!

Ingredienser (6 porsjoner):
6 strimler med bacon kuttet i biter
2 kyllingfileter kuttet i biter
2 teskjeer salt
1 teskje hvitløkspulver
1 teskje pepper
2 løk strimlet
4 fedd hvitløk
140 g spinat
1 liter lettmelk
400 g pasta
1/2 kopp grønn pesto
1 kopp revet parmesan
Fremgangsmåte: Varm oliven olje i en panne og tilsett bacon.

img_3069

Fres baconet til det er sprøstekt

img_3070

Ha i kyllingbitene og stek de til de er gjennomstekt.

img_3075

Krydre med salt, pepper og hvitløkspulver. Bland krydderet godt inn i kylling og bacon blandingen.

img_3080

Ta kyllingbitene ut av gryten og hold de varme, de skal tilsettes gryten igjen på slutten av koketiden.

img_3082

Ha i løken og surr det i gryten til den er myk.

img_3083

Ha i hvitløksfeddene og bland de godt inni blandingen.

img_3087

Tilsett spinaten og bland den godt sammen med de andre ingrediensene i panne og la den trekke i et minutt.

img_3092

TIlsett melken og la den koke opp.

img_3098

Pass på at melken koker godt men at den ikke koker over.

img_3104

Tilsett pastaen og kok den som anvist på pakke.

img_3106Rør godt mens melken koker slik at det ikke brenner i bunnen.

img_3110

Trekk gryten av varmen og tilsett revet parmesan og bland denne godt inn.

img_3113

Ha i pestoen og bland den godt inn med de andre ingrediensene. Ha over nykvernet pepper og server med ferskt brød til!

img_3119

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s